o tai karšto naminio alaus su medumi neteko ragaut ? :O ir siaip tai greičiausiai problema jusyse (nors pats šalto su medumi, matyt, bučiau ne mėgėjas :) "monaxas" <ish_kur_mergaitei_tiek_drasos@tiek.valios.gelezhines> wrote in message news:hisu5h$1ir$1@trimpas.omnitel.net... > Mano gyvenime buvo keltas skanių dalykų su medaus etikete: > lazdynų riešutai su medumi, > pūsti ryžiai su medumi > ir netgi ką tik išsuktas medus (su medumi, aišku), > bet problema yra tas karšto pastovėjusio medaus skonis šaltame šviežiai pasirodžiusiame aluje. > > O žinutę rašiau kai vis dar gurkšnojau Tauro ekstrą supiltą į bokalą. > > > "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:hisolk$r9e$1@trimpas.omnitel.net... >> čia tu visą šitą žinią parašei po vienos bonkės tauro ir kelių raw gurkšnių? :) o šiaip tai keistas sprendimas pirktį alų su medumi, jei "...ir tas (mano nekenčiamas) medaus prieskonis..." >> >