mmm.. karshta su medum avilys savo laiku skanu turedavo! "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:hiuetg$5dc$1@trimpas.omnitel.net... > o tai karšto naminio alaus su medumi neteko ragaut ? :O ir siaip tai > greičiausiai problema jusyse (nors pats šalto su medumi, matyt, bučiau ne > mėgėjas :) > > "monaxas" <ish_kur_mergaitei_tiek_drasos@tiek.valios.gelezhines> wrote in > message news:hisu5h$1ir$1@trimpas.omnitel.net... >> Mano gyvenime buvo keltas skanių dalykų su medaus etikete: >> lazdynų riešutai su medumi, >> pūsti ryžiai su medumi >> ir netgi ką tik išsuktas medus (su medumi, aišku), >> bet problema yra tas karšto pastovėjusio medaus skonis šaltame šviežiai >> pasirodžiusiame aluje. >> >> O žinutę rašiau kai vis dar gurkšnojau Tauro ekstrą supiltą į bokalą. >> >> >> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message >> news:hisolk$r9e$1@trimpas.omnitel.net... >>> čia tu visą šitą žinią parašei po vienos bonkės tauro ir kelių raw >>> gurkšnių? :) o šiaip tai keistas sprendimas pirktį alų su medumi, jei >>> "...ir tas (mano nekenčiamas) medaus prieskonis..." >>> >>