O man kaiptik fizikos mokytojas dar mokykloj porino, kad rūgčiam organizme kaip tik nesiveisia visokios bacilos, jos veisiasi šarminėj terpėj. "doggery" <baltija_istrink@banga.lt> wrote in message news:hj87i1$pj0$1@trimpas.omnitel.net... > Na siaip jau galima ir bunant vegetaru ne visai sveikai maitintis. Lygiai > kaip ir valgant mesa teisingai balansuoti mityba. Esme yra rugstiniu ir > sharminiu produktu balansas. Jeigu jo laikaisi, tai ir gerai. Nes dauguma > gyvulines kilmes produktu yra rugstiniai, beje kaip ir zuvis ir juros > produktai. Tiesiog reikia isikalti i makaule siokia tokia lentele ir > kompensuoti juos sharmniais, stai ir visa sveika mityba. Nors ir pieno > produktai ir darzoves ne visos yra sharmines. Nes visokie negerieji ir > nelabieji veisiasi tik uzrugstintame organizme. Tas pats liecia ir > alkoholi. O ish sharminiu skystimu yra tik vodke... O ilgaamzishkumas > priklauso ne vien ti nuo mitybos, bet ir nuo judejimo, vandens kokybes ir > aishku nuo genu... tik klausimas tokis gali iskilti,- kam tu reikalingas > busi senas smirdas. Gal jau senai busi numires, tik valkiosies to > nezinodamas ;( > > > "buran" <alduti@gmx.net> parašė naujienų > pranešime:mn.9bbf7da16907ae12.71523@gmx.net... >> Kažkada paėmiau knygą apie vegetarinę mitybą... >> Taip neskanu pasirodė viskas :( >> Atmetus mėsą/žuvį/pieną/kiaušinius lieka labai jau neapetitni variantai. >> Kartą - kitą galima taip pavalgyti, bet ištisai maitintis salotų lapais >> ir perlinių kruopų koše... :$ >> Ne už tokią Lietuvą mes kovojom :D >> >> >> SMart expressed precisely : >>> Na nereikia taip skausmingai apriboti iki riešutų :) jei gerai >>> pasinagrinėjus, tai atmetus mėsą liktų daugiau nei pusė patiekalų (aišku >>> galima įsirėmint iki gyvas maistas ne ankčiau kaip 15 min >>> nuskinta/iškasta daržovė) :):) >>> >>>> Pagal savo supratima.Pvz., pelesiukas ant grudu kai kam atrodo niekis. >>>> >>>> Tikriausiai nera labai paprasta pramist vien riesutais :) >> >> > >