Tema: Re: Skonio reikalas (ved.G.Shapiro) :(
Autorius: Silvano
Data: 2010-01-25 10:44:28
o pastebejai, kad jis patiria orgazma dedamas i lekste salota, ar pjaudamas 
kiausini per puse ? :)))

P.S. reportazai akivaizdziai is kazkur skolinti, jie tikrai nekurti tai 
konkreciai laidai :)

"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:hjjf89$8eh$1@trimpas.omnitel.net...
> Karts nuo karto paziuriu sito exmuzikieriaus laidele, bet tik todel, kad 
> nera ka ziureti per tv, o siaip tai jauciu didele antipatija ju grupsui 
> kaip reiskiniui .Gal todel ir priekabiai ziuriu tai ka jis rodo.
> Esu perestukinas ir uzsienio kalbu gerai nesimokiau, na bet kai laidoje 
> yra verciami uzsienio kulinaru komentarai, tai ir bendro issilavinimo 
> uztenka, kad suprastum jog verciama ypatingai kreivai , kai minimi 
> tarptautiniai produktu ar prieskoniu pavadinimai, o musu korifejai arba ju 
> aplamai neivardina arba ivardina visai kitaip. Stai ir vakar, prancuzas 
> virejas gamina kazkokias tai kepeneles ir aiskiai sako, kad dedama 
> kurkuma, o musiskiai net nepasako apie ja. Prancuzas isvardina apie 7 
> prieskonius ,kuriuos panaudoja, o musiskiai iavrdina tik 3. Pacioje 
> gamybos pabaigoje prancuzas sefas papuosia patiekala metos arba melisos 
> lapeliu, o Shapiro sako, kad puosiame petrazole.
> Ir vienok ,tai nera pirmas kartas. O lygiai tas pats buvo ir visais kitais 
> atvejais. Tai taip galima supratsi, kad eikit jus lopai ziurovai na... 
> ,nes vis vien nieko nesuprantate, o gerekites vaizdais ir valgykite akimis 
> ir neuzdavinekite klausimu.
> O kai jis pats ruose zasu krutineles, tai bent jau man pasiroe, kad esu 
> jau kazkur kitur mates sita patiekala ir tikrai nebuvo taip, kad is 
> krurtineles butu tekejes kraujas upeliu. Tiesa sakant, zasiena nebuvo ta 
> mesa, kuri daznai guldavo ant mano seimos stalo ir todel jos paruosimu 
> budais nesidomejau, na bet sunkiai galiu sutikti su tuom, kad upeliu is 
> jos tekantis kraujas ,yra patiekalo cinkelis.
>
> P.S.Idomu is kur jie ima pacius reportazus apie uzsienio salis ir ju 
> kulinarus, nes labai abejotina, kad rimti virejai skirtu laiko tokio lygio 
> laidai ,kokia yra si?!