šiaip tai Bilas mėgsta pašeiminnkauti, Užupio turgelyje nuolatinis klientas, o ir laidos vedėjo rolė jam vis geriau einasi; tik tas opusas, kuomet iškratė iš indelio kėdainių konservų "lašišos užkandėlę" ir pateikė su sucharikais, užmušė :)) "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:hjjllc$jn7$1@trimpas.omnitel.net... >o pastebejai, kad jis patiria orgazma dedamas i lekste salota, ar pjaudamas > kiausini per puse ? :))) > > P.S. reportazai akivaizdziai is kazkur skolinti, jie tikrai nekurti tai > konkreciai laidai :) > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hjjf89$8eh$1@trimpas.omnitel.net... >> Karts nuo karto paziuriu sito exmuzikieriaus laidele, bet tik todel, kad >> nera ka ziureti per tv, o siaip tai jauciu didele antipatija ju grupsui >> kaip reiskiniui .Gal todel ir priekabiai ziuriu tai ka jis rodo. >> Esu perestukinas ir uzsienio kalbu gerai nesimokiau, na bet kai laidoje >> yra verciami uzsienio kulinaru komentarai, tai ir bendro issilavinimo >> uztenka, kad suprastum jog verciama ypatingai kreivai , kai minimi >> tarptautiniai produktu ar prieskoniu pavadinimai, o musu korifejai arba ju >> aplamai neivardina arba ivardina visai kitaip. Stai ir vakar, prancuzas >> virejas gamina kazkokias tai kepeneles ir aiskiai sako, kad dedama >> kurkuma, o musiskiai net nepasako apie ja. Prancuzas isvardina apie 7 >> prieskonius ,kuriuos panaudoja, o musiskiai iavrdina tik 3. Pacioje >> gamybos pabaigoje prancuzas sefas papuosia patiekala metos arba melisos >> lapeliu, o Shapiro sako, kad puosiame petrazole. >> Ir vienok ,tai nera pirmas kartas. O lygiai tas pats buvo ir visais kitais >> atvejais. Tai taip galima supratsi, kad eikit jus lopai ziurovai na... >> ,nes vis vien nieko nesuprantate, o gerekites vaizdais ir valgykite akimis >> ir neuzdavinekite klausimu. >> O kai jis pats ruose zasu krutineles, tai bent jau man pasiroe, kad esu >> jau kazkur kitur mates sita patiekala ir tikrai nebuvo taip, kad is >> krurtineles butu tekejes kraujas upeliu. Tiesa sakant, zasiena nebuvo ta >> mesa, kuri daznai guldavo ant mano seimos stalo ir todel jos paruosimu >> budais nesidomejau, na bet sunkiai galiu sutikti su tuom, kad upeliu is >> jos tekantis kraujas ,yra patiekalo cinkelis. >> >> P.S.Idomu is kur jie ima pacius reportazus apie uzsienio salis ir ju >> kulinarus, nes labai abejotina, kad rimti virejai skirtu laiko tokio lygio >> laidai ,kokia yra si?! > >