I nevilty varo kai kurios kuchniaTV: ir krashtovaizdziai egzotiniai, tai vedanchiosios papai neleidzhiantys susikoncentruoti i maista, tai ingradientai super huber. Tik gaila, kad daug tas pats per ta paty... Bet zhiureti tikrai yra kas, tik kad nei vaikams, nei zhmonai tai neydomu... bet skaniai valgyt jiems patinka :) "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:hjk0r8$8tu$1@trimpas.omnitel.net... > turiu Gala tai yra atskiras kanalas Kuchnia tv, tai ten visa para vien > kulinarines laidos, aisku ner ka lygint su laidomis per Lietuvos tv > kanalus rodomas, ten ir keliones po visa kulinarine Prancuzija ir > kieciausiu pasaulio sefu gaminami patiekalai, zodziu, kai turiu laiko > ziuriu ir seiles varvinu, o Sapiro tai juokingas, nei iprovizuot moka nei > pasneket idomiau, ypac per ta laida apie hizraelio kuchnia > > Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hjjf89$8eh$1@trimpas.omnitel.net... >> Karts nuo karto paziuriu sito exmuzikieriaus laidele, bet tik todel, kad >> nera ka ziureti per tv, o siaip tai jauciu didele antipatija ju grupsui >> kaip >> reiskiniui .Gal todel ir priekabiai ziuriu tai ka jis rodo. >> Esu perestukinas ir uzsienio kalbu gerai nesimokiau, na bet kai laidoje >> yra >> verciami uzsienio kulinaru komentarai, tai ir bendro issilavinimo >> uztenka, >> kad suprastum jog verciama ypatingai kreivai , kai minimi tarptautiniai >> produktu ar prieskoniu pavadinimai, o musu korifejai arba ju aplamai >> neivardina arba ivardina visai kitaip. Stai ir vakar, prancuzas virejas >> gamina kazkokias tai kepeneles ir aiskiai sako, kad dedama kurkuma, o >> musiskiai net nepasako apie ja. Prancuzas isvardina apie 7 prieskonius >> ,kuriuos panaudoja, o musiskiai iavrdina tik 3. Pacioje gamybos pabaigoje >> prancuzas sefas papuosia patiekala metos arba melisos lapeliu, o Shapiro >> sako, kad puosiame petrazole. >> Ir vienok ,tai nera pirmas kartas. O lygiai tas pats buvo ir visais >> kitais >> atvejais. Tai taip galima supratsi, kad eikit jus lopai ziurovai na... >> ,nes >> vis vien nieko nesuprantate, o gerekites vaizdais ir valgykite akimis ir >> neuzdavinekite klausimu. >> O kai jis pats ruose zasu krutineles, tai bent jau man pasiroe, kad esu >> jau >> kazkur kitur mates sita patiekala ir tikrai nebuvo taip, kad is >> krurtineles >> butu tekejes kraujas upeliu. Tiesa sakant, zasiena nebuvo ta mesa, kuri >> daznai guldavo ant mano seimos stalo ir todel jos paruosimu budais >> nesidomejau, na bet sunkiai galiu sutikti su tuom, kad upeliu is jos >> tekantis kraujas ,yra patiekalo cinkelis. >> >> P.S.Idomu is kur jie ima pacius reportazus apie uzsienio salis ir ju >> kulinarus, nes labai abejotina, kad rimti virejai skirtu laiko tokio >> lygio >> laidai ,kokia yra si?! >>