Na sudedi eilinius produktus - piena, miltus, aliejaus slakeli, etc. O gaunas toks batonas kaip pyragas butu - baltas, nepripustas oro, skanus, su traskia plutele. Tada palygini su parduotuviniu ir spelioji - ka i tuos parduotuvinius deda, kad toks suds atsiprasant gaunasi. Net tokio kaip tarybiniais laikais po 22 kapeikas jau nebebuna. Tiesa, namu darbo batonas sensta greitai, nes chemijos jame nera. Bet tai kaip ir normalu butu. Galima varijuot duona visaip, pridedant ruginiu miltu, razinku, riesutu ar dar kokio kito bieso pagal skoni. Cia kaip desra savo gamybos ir parduotuvine, skirasi vis tik. "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hk8s85$3an$1@trimpas.omnitel.net... > > > "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> parašė naujienų > news:hk8qv4$12g$1@trimpas.omnitel.net... >> Tai gi ne karve kainuoja, ir duonos normalios issikepsi. Uz pora simtu >> litu nusipirkt galima. > > Ka reiskia "normalios" duonos- kuom tas jos normalumas pasireiskia?