Tema: Re: Pica: kaip paruosti?
Autorius: A&G
Data: 2010-02-02 19:20:35
nu mes tai blynu kasdien nevalgom, kaip ir bulku (batonu)
"Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message news:hk96sc$mdn$1@trimpas.omnitel.net...
> Tai dabar blynu visi nevalgysim, nes jie kita diena sudziuve ir neskanus?
> 
> Nepatinka namu gamybos batonas - jami is parduotuves, kur savaite negenda ir 
> valgai.
> 
> Man tiesiog naminis skaniau nors tu ka. Ir zinau, ka i ji deda, o 
> parduotuvinio sudetis nezinoma. Turetu buti pjuvenu pagal spalva ir skoni. 
> Is normaliu produktu toks blogas nesigauna nors tu ka.
> 
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
> news:hk96m0$m4a$1@trimpas.omnitel.net...
>> tai kam sneket apie kokybiska produkta? kad tas batonas skanus ir minkstas 
>> tai ir blynas toks pats kol sviezias ir siltas
>> "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message 
>> news:hk95eb$jtp$1@trimpas.omnitel.net...
>>> 2010-02-02 14:20, A&G rašė:
>>>> tarp kitko, tikra kaimiska duona ilgai nesensta, nes nieks jos ten 
>>>> nekepdavo labai daznai, max karta per savaite, o tavo batonas, itariu, 
>>>> suziedeja jau sekancia diena
>>>
>>> Nu tai kaimiškos duonos tešla juk raugina ir duonos kepimo procesas
>>> trunka toli gražu ne porą valandų :)
>>>
>>> 
> 
> 
>