tarp kitko, tikra kaimiska duona ilgai nesensta, nes nieks jos ten nekepdavo labai daznai, max karta per savaite, o tavo batonas, itariu, suziedeja jau sekancia diena "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message news:hk8ti5$5lr$1@trimpas.omnitel.net... > Na sudedi eilinius produktus - piena, miltus, aliejaus slakeli, etc. O > gaunas toks batonas kaip pyragas butu - baltas, nepripustas oro, skanus, su > traskia plutele. > > Tada palygini su parduotuviniu ir spelioji - ka i tuos parduotuvinius deda, > kad toks suds atsiprasant gaunasi. Net tokio kaip tarybiniais laikais po 22 > kapeikas jau nebebuna. > > Tiesa, namu darbo batonas sensta greitai, nes chemijos jame nera. Bet tai > kaip ir normalu butu. > > Galima varijuot duona visaip, pridedant ruginiu miltu, razinku, riesutu ar > dar kokio kito bieso pagal skoni. > > Cia kaip desra savo gamybos ir parduotuvine, skirasi vis tik. > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hk8s85$3an$1@trimpas.omnitel.net... >> >> >> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> parašė naujienų >> news:hk8qv4$12g$1@trimpas.omnitel.net... >>> Tai gi ne karve kainuoja, ir duonos normalios issikepsi. Uz pora simtu >>> litu nusipirkt galima. >> >> Ka reiskia "normalios" duonos- kuom tas jos normalumas pasireiskia? > > >