O šiaip tai mano asmeninis receptas (nieko neturiu bendro su maisto gamyba): - Imi vištą. - Įtrini priekoniais, majonezu, pom. padažu, česnaku, kmynais ir visu Š kokį dar randi pas žmoną spintelėse. Dar lašeliu aliejaus. - Lygiai tą patį patį padarai su bulvėmis. - Išdėlioji vištą, bulves ant skardos. ALTERNATYVA: palaikai įtrinta šaldytuve pusdienį, kol pasieksi minimum 5 Xbox achievement'us viename geime. - Dedi į 200C įkaitusią orkaitę. - Kol kepa - pasiruoši obuolius ir padažą: - Į kepimo pabaigą dedi obuolius ant tos pačios skardos. Įdėjus anksčiau - obuoliai "išsilieja". Padažas: - 2 dalys majonezo, 1 dalis pomidorų padažo (tinka tik Kėdainių Ypatingasis arba Premium), česnakas, pipirai, prieskoniai (pirmi pasitaikę). Kai valgau vienas, dar dedu ir kt. Š, kurį randu šaldytuve (nuo Sojos iki ....). - Sumaišom. - Valgom pasidažydami keptą vištą. Ir nereikia dviračio išradinėti :DD "bullka" <bullka@gmail.com> wrote in message news:hltdca$3e3$1@trimpas.omnitel.net... > Imi vištą, dedi į orkaitę, valgai. Ką čia dar išradinėti? > > "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message > news:Xns9D2764E8A6B92vytistbslt@194.176.32.141... >> Ptarkit, pls. Jau kelinta karta pritruksta man fantazijos ko pasekoje >> vista gaunasi sudina, t.y. is maximos >> gatavai iskepta skanesne... Norisi kad ir sultinga butu, ir odele graziai >> apskrudusi. Anti, zasi, kalakuta >> kepti moku, o blemba vista pasirodo kepu taip retai, kad nifiga skaniai >> nesigauna... Pasidalinkite savo >> patikrintais receptais. >