aš vištą perpjaudavau tik tiek, kad pavyktų plokščiai padėti ant skardos (a la tabaka, nugara į viršų). marinuodavau, kuo turėjau, tik į marinadą kelis šaukštus aliejaus pildavau, kepdavau į skardą įpylus truputį vandens (jį reikia kelis kartus papildyti, reik žiūrėti, kad neišgaruotų visiškai, suptimis retkarčiai vištą reik palaistyti). odelė gaudavosi apskrudusi, o mėsa labai sultinga. Kiek laiko kepti, tiksliai nežinau, bet gerą valandą, 1:20 ar pan.. Odelė turi būti gerai apskrudus ir pabadžius turi nebėgti raudonos sultys "bzik" <bzik@bzik.bzik> schrieb im Newsbeitrag news:hlte80$510$1@trimpas.omnitel.net... > man visai skanu elementariai perpjovus i dvi puses ir gausiai istrynus > norimais prieskoniais. Sudedi i skarda oda i virsu. Tiesa gaunasi sausoka. > Galima kist i kepimo rankoves, kad butu sultingesne. > Geriausiai kepdavo kai turejau tokia pogudre mikrobange su griliu ir > konvekcija. Ten buvo programa vistos kepimui. Pakakdavo nustatyt tik > svori. Budavo labai sultinga ir graziai apskrudus. Orkaitej taip > nepavyksta.