Kazkadaise kelis kartus kepem pamauta ant butelio - labai skaniai gavosi. Reiks pakartoti :) "ALORA" <aloros@noutas.belekur> wrote in message news:hltjj6$esp$1@trimpas.omnitel.net... > aš vištą perpjaudavau tik tiek, kad pavyktų plokščiai padėti ant skardos (a > la tabaka, nugara į viršų). marinuodavau, kuo turėjau, tik į marinadą kelis > šaukštus aliejaus pildavau, kepdavau į skardą įpylus truputį vandens (jį > reikia kelis kartus papildyti, reik žiūrėti, kad neišgaruotų visiškai, > suptimis retkarčiai vištą reik palaistyti). odelė gaudavosi apskrudusi, o > mėsa labai sultinga. Kiek laiko kepti, tiksliai nežinau, bet gerą valandą, > 1:20 ar pan.. Odelė turi būti gerai apskrudus ir pabadžius turi nebėgti > raudonos sultys > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> schrieb im Newsbeitrag > news:hlte80$510$1@trimpas.omnitel.net... >> man visai skanu elementariai perpjovus i dvi puses ir gausiai istrynus >> norimais prieskoniais. Sudedi i skarda oda i virsu. Tiesa gaunasi sausoka. >> Galima kist i kepimo rankoves, kad butu sultingesne. >> Geriausiai kepdavo kai turejau tokia pogudre mikrobange su griliu ir >> konvekcija. Ten buvo programa vistos kepimui. Pakakdavo nustatyt tik >> svori. Budavo labai sultinga ir graziai apskrudus. Orkaitej taip >> nepavyksta. >