is patirties, kiek turejau visada kartumas nuo naujo indelio buvo, as niekuo neapdorodavau, man jis labai patiko, gaila kai pasibaige :) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hltg0f$8b5$1@trimpas.omnitel.net... > Senokai neteke buvo ragauti sitos arbateles, o kazkada isigytas kalebasas > liudejo virtuves kampe. Bet stai pries Naujaka gryzo draugai is keliones > po Argentina ir atveze dovanu mate pakuote ir dar viena kalebasa. Vakar > pabandziau daryti taip kaip anksciau darydavau - ipilu salto vandes i ji > sumetu sauksteli zoliu,siek tiek pastovi ir uzpilu karstu vandeniu, ir ... > o siaube kas gavosi - ant tiek kartu, kad net akys ant kaktos lipa. Tai > vat dabar ir likau nesuprates gal cia tas kartumas is naujo indelio eina > ir ji reik kaip nors apdoroti specialiai pries vartojant? O gal tiesiog > per daug ivarvolinau as tos arbatos - arbatinis saukstelis ant 150 gr > vandens? > > P.S. As cia ??????? ????? pagalvojau, kad gal cia pas mus tikrai kokia > nors kitokia mate pardavineja, o patys argentincai ir geria tokia karcia? > > >