na... kūrybiškai :) Baltai mėsai imu baltą balzamiką, raudonai tamsų, bet ne tuos tirštus, brangiuosius, o paprastus, vandens konsistencijos. Balzamikas yra mažiau rūgštus, nei actas, tai galima negailėti. Paukštienai - baltas balzamikas, druska, granuliuotas česnakas (geriausia stambesnėm granulėm, ne milteliais), druska (reikia labai mažai), balti pipirai. Raudonai mėsai tamsus balzamikas, pipirų mišinys arba kelios ankštys čilio, druska ir žalias česnakas. Marinuoti reikia labai trumpai, paukštieną galima gaminti iš karto, raudonai mėsai 15 min. pakanka, nors dažnai irgi iš karto gaminu. Tokią paukštieną dažniausia kepam ant grilio, o raudoną mėsą keptuvėj, labai tinka smulkiom juostelėm supjaustytai kiaulienai arba jautienai, arba mišiniui. "Bra" <grazina@dextera.lt> schrieb im Newsbeitrag news:hmnlng$995$1@trimpas.omnitel.net... >O kai mesyte marinuoti, gal pasidalinsit...? :) >