aš Niurnberge gyvenu, čia visokio plauko tų balzamikų, žodžiu, kaip vyno. Kurį turiu dabar vadinasi Balsamico bianco. O modenos tradicinis turi būti tamsus, bet modenoje dabar irgi visokius gamina. Mes buvom parsivežę rožinio :) bet man jie labai skaniai valgosi su česnaku - salotoms ir baltai mėsai su granulėm, o raudonai mėsai su žaliu. arba su šita žole http://www.laughinglemon.ch/season/vegetables/barlauch.htm Povilas" <geras@vilkas.lt> schrieb im Newsbeitrag news:hmo9ad$904$1@trimpas.omnitel.net... > > > "ALORA" <aloros@noutas.belekur> parašė naujienų > news:hmo7b9$5uo$1@trimpas.omnitel.net... >> na... kūrybiškai :) Baltai mėsai imu baltą balzamiką, > > Kaip ne diena, taip naujiena - baltasis balzamikas ! Kur Tu randi tokiu > dalyku? Nesu apie toki net girdejes ! Gal tu kalbi apie balta vyno acta, > kuris parsidavineja pas mus prekybcentriuose ir uzsivadina " Baltasis > Modenos actas" ?