sunku pasakyt, nebandžiau :) bet gal ilgiau pamarinavus ir nieko. "Bra" <grazina@dextera.lt> schrieb im Newsbeitrag news:hmo80s$6vu$1@trimpas.omnitel.net... > Oh, bandysim su tamsiuoju balzamiku. Turiu ta buteliuka jau koks psumetis, > o daugiau nei kad salotos, su juo nieko nesugalvoju. Kazin kaip gautusi > visas gabalas mesos, ne juostelem... > > > > "ALORA" <aloros@noutas.belekur> wrote in message > news:hmo7b9$5uo$1@trimpas.omnitel.net... >> na... k�rybi�kai :) Baltai m�sai imu balt� balzamik�, raudonai tams�, bet >> ne tuos tir�tus, brangiuosius, o paprastus, vandens konsistencijos. >> Balzamikas yra ma�iau r�g�tus, nei actas, tai galima negail�ti. >> Pauk�tienai - baltas balzamikas, druska, granuliuotas �esnakas (geriausia >> stambesn�m granul�m, ne milteliais), druska (reikia labai ma�ai), balti >> pipirai. Raudonai m�sai tamsus balzamikas, pipir� mi�inys arba kelios >> ank�tys �ilio, druska ir �alias �esnakas. Marinuoti reikia labai trumpai, >> pauk�tien� galima gaminti i� karto, raudonai m�sai 15 min. pakanka, nors >> da�nai irgi i� karto gaminu. Toki� pauk�tien� da�niausia kepam ant >> grilio, o raudon� m�s� keptuv�j, labai tinka smulkiom juostel�m >> supjaustytai kiaulienai arba jautienai, arba mi�iniui. >> >> "Bra" <grazina@dextera.lt> schrieb im Newsbeitrag >> news:hmnlng$995$1@trimpas.omnitel.net... >>>O kai mesyte marinuoti, gal pasidalinsit...? :) >>> >> > > >