Oh, bandysim su tamsiuoju balzamiku. Turiu ta buteliuka jau koks psumetis, o daugiau nei kad salotos, su juo nieko nesugalvoju. Kazin kaip gautusi visas gabalas mesos, ne juostelem... "ALORA" <aloros@noutas.belekur> wrote in message news:hmo7b9$5uo$1@trimpas.omnitel.net... > na... kūrybiškai :) Baltai mėsai imu baltą balzamiką, raudonai tamsų, bet > ne tuos tirštus, brangiuosius, o paprastus, vandens konsistencijos. > Balzamikas yra mažiau rūgštus, nei actas, tai galima negailėti. > Paukštienai - baltas balzamikas, druska, granuliuotas česnakas (geriausia > stambesnėm granulėm, ne milteliais), druska (reikia labai mažai), balti > pipirai. Raudonai mėsai tamsus balzamikas, pipirų mišinys arba kelios > ankštys čilio, druska ir žalias česnakas. Marinuoti reikia labai trumpai, > paukštieną galima gaminti iš karto, raudonai mėsai 15 min. pakanka, nors > dažnai irgi iš karto gaminu. Tokią paukštieną dažniausia kepam ant grilio, > o raudoną mėsą keptuvėj, labai tinka smulkiom juostelėm supjaustytai > kiaulienai arba jautienai, arba mišiniui. > > "Bra" <grazina@dextera.lt> schrieb im Newsbeitrag > news:hmnlng$995$1@trimpas.omnitel.net... >>O kai mesyte marinuoti, gal pasidalinsit...? :) >> >