buvom ce dovanu gave nemirovo percuffkes-meduffkes. tai daigtas geras nebent tuom kad lemejiona zmoniu galima pavaishint ish vienos bonkelos per eile menesiu ;) "Saulius74901" <kuzziatrinti@takas.lt> wrote in message news:hoadqv$27d$1@trimpas.omnitel.net... > O man kaimynas dave uzragaut labai paprasto iki begalybes gerimo. > Samodelnas (suprask kolukietiskas) viskis. > Paima zmogus samagono ir is vaistines nusiperka azuolo ziemse smilkintos. > Uzpila, kazkiek palaukia, kol spalva sodroka darosi, nupila, perkosia ir > ant stalo. Man patiko, tai kad ir kvapas teviskes ir siokio tokio svelnumo > atsiranda. Kazka minejo jei visa tai palaikyti (iskenteti) kiek imanoma > ilgiau, stengiantis palaikyti vienoda temperatura, gaunasi tik geriau. > Siaip as pipiru uzpiltine daraus. Medus + cili pipiriukai. Turiu pasakyt, > galima naudot ir prastesne degtine. Mazdaug po 4-5 dienu degtines kvapo ir > skonio nebelieka. > "pranZo" <pranas@gabija.net> wrote in message > news:hoaail$ro4$1@trimpas.omnitel.net... >> vodka, vodka, vat as koki gerima geriu :) >> nu visu pirma pigesnis variantas - "bajoru", medus ir cili pipiras. >> pigesnis bei siek tiek gardesnis nemiroff variantas. >> o dabar laukiu savo "statines", gaminau pagal dedes recepta. >> 3l samagono (sa, niekam ne snipst) >> 4 saukstai netirpios kavos >> stikline pieno >> po 20 vnt kvapniuju ir juoduju pipiru. >> 15-20g vanilinio cukraus. >> gaunasi kazkas panasaus i viski, brendi, likeri su kavos prieskoniu. apie >> 60 laipsniu. >> skanu gardu. ypac po pirties. bet sunkiausia laukti visa menesi ir >> ziureti i visa geri. ir reikia kelis kartus per savaite viska supurtyti, >> suplakti. >> >> "Pjero" <pjero@domino.lt> wrote in message >> news:ho89b9$muv$1@trimpas.omnitel.net... >>> tai kaip gi yra su ta " ZELIONAJA MARKA" , broli ? >>> >>> Teko esant gerai progai penktadienį suvartoti 0,5 l / galvai. >>> Rytojaus dieną vos galų neatidaviau, dar šiandien pykina užvalgius >>> >>> ???? >>> >> >> > >