tai tegu bent penketą metų išlaiko, tada bus šis tas :) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hoi08s$f9c$1@trimpas.omnitel.net... > > > "DaivaD." <ddaiva@takas.lt> parašė naujienų > news:hoht4m$9v3$1@trimpas.omnitel.net... > >> Kai lankiausi Škotijos viskio distilerijoj, tai sakė, kad laipsnių >> sumažėja natūraliai, laikant statinėse. > > Idomu per kiek cia laiko sumazeja nuo mazdaug 60 vol iki 40 vol ? Mano > draugas praeita rudeni pasigamino azuolines statines ir i jas supyle > kokybiska samane. Bandeme ja ragauti po 4-5 menesiu stovejimo, tai > nepasakyciau, kad kiek nors butu sumazejes tas stiprumas ar pasikeites > skonis ir tik spalva siek tiek pasikeite - atsiranda lengvai gelsvas > atspalvis. > Esme tame,kad skiesti samanes nepageidautina, nes sugenda skonis, o > pastoviai gerti 60 vol produkta, tai kazkaip nelabai idomu. >