Nu tai jie gi netinka. Reikia is maiso bulvinio :) Kazkda buvau parsivezes is Novosibirsko - dangus ir zeme Na as labai ilgai neislaikiau ir nematavau tiesa sakant. uzpyliau kokio 58 stiprumo. Kai po kokiu 3 menesiu ragavom buvo tikrai svelnesnis. Nu sakyciau tarp 50 ir 55. Bet cia subjektyvus mano pojutis :) Pyliau i 1 ltr stiklini buteli, drozliu buvo gal koks 5 cm Senukas, pas kuri i pirti keliaujam uzpila spiritu didesni kieki ir i medine backute tas drozles, tai tas atominis daiktas buna apie 80 laipsniu po kokiu puses metu. Labai skanus, bet stiprokas velnias, turbut reiketu zymiai ilgiau laikyt. Ai eksperimentavau is su raudoneliu, dabesylo saknim (nezinau ar tikrai toks pavadinimas rusai sako devesylo nu tipo devynios jegos :) nu su meduciu ir pipiriuku aisku, riesuteliais, kedro riesutais, jonazole Na tai su jonazole gaunasi idomus skonis ir spalva super Vien pipiriukas gerai ir geras kedro riesutas ne is maximos Nu o geriausia tai tas azuoliukas arba grynas produktas, atsaldytas prie padroztu saldytu lasinuku, kokiu raugintu kopustu su kajeno pipiriuku ir cesnakeliu beigi rugine duona. Ai, seile nutiso :) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hohql4$5jj$1@trimpas.omnitel.net... > > > "liaulius" <senelis@inbox.ru> parašė naujienų > news:hoafjp$5pk$1@trimpas.omnitel.net... >> As padrozdavau tiesiog azuolo skiedreliu. Ne is sausu malku zinoma, is >> svieziai nukirstos sakos. Tik samagona reiketu stipresni naudot, nes >> laipsniai pakrenta. > > Labai idomus pastebejimas! Ar tikrai matavai laipsniukus pries ir po ir > kiek ilgai reikejo laikyti,kad tie lapisniai nugaruotu? > > > Dar geras dalykas nedziovinti kedro riesuteliai, bet deficitas siais > laikais > > Vos ne kiekviename prekybos centre ju yra.