sita.... anadien skladuky radau anu laiku semos gamybos 0,5 spirito....... atskiedziau 50:50 su kaimynu puslitri taip skaniai sugerem nei purte nei krate. Ir svarbiausia kita ryta net nustebau kad kaip naujas. O del ZM nebevartoju nes jau pora kartu nuo jos pusdieni tulike teko pabuvot...... "liaulius" <senelis@inbox.ru> wrote in message news:hoafjp$5pk$1@trimpas.omnitel.net... > As padrozdavau tiesiog azuolo skiedreliu. Ne is sausu malku zinoma, is > svieziai nukirstos sakos. Tik samagona reiketu stipresni naudot, nes > laipsniai pakrenta. Man viskis net nesilygina su siuo gerimu. Nors reikia > pripazint nesu baisiai didelis viskio gerbejas, nebent burbono > Dar geras dalykas nedziovinti kedro riesuteliai, bet deficitas siais > laikais > > "Saulius74901" <kuzziatrinti@takas.lt> wrote in message > news:hoadqv$27d$1@trimpas.omnitel.net... >>O man kaimynas dave uzragaut labai paprasto iki begalybes gerimo. >> Samodelnas (suprask kolukietiskas) viskis. >> Paima zmogus samagono ir is vaistines nusiperka azuolo ziemse smilkintos. >> Uzpila, kazkiek palaukia, kol spalva sodroka darosi, nupila, perkosia ir >> ant stalo. Man patiko, tai kad ir kvapas teviskes ir siokio tokio >> svelnumo atsiranda. Kazka minejo jei visa tai palaikyti (iskenteti) kiek >> imanoma ilgiau, stengiantis palaikyti vienoda temperatura, gaunasi tik >> geriau. >> Siaip as pipiru uzpiltine daraus. Medus + cili pipiriukai. Turiu pasakyt, >> galima naudot ir prastesne degtine. Mazdaug po 4-5 dienu degtines kvapo >> ir skonio nebelieka. >> "pranZo" <pranas@gabija.net> wrote in message >> news:hoaail$ro4$1@trimpas.omnitel.net... >>> vodka, vodka, vat as koki gerima geriu :) >>> nu visu pirma pigesnis variantas - "bajoru", medus ir cili pipiras. >>> pigesnis bei siek tiek gardesnis nemiroff variantas. >>> o dabar laukiu savo "statines", gaminau pagal dedes recepta. >>> 3l samagono (sa, niekam ne snipst) >>> 4 saukstai netirpios kavos >>> stikline pieno >>> po 20 vnt kvapniuju ir juoduju pipiru. >>> 15-20g vanilinio cukraus. >>> gaunasi kazkas panasaus i viski, brendi, likeri su kavos prieskoniu. >>> apie 60 laipsniu. >>> skanu gardu. ypac po pirties. bet sunkiausia laukti visa menesi ir >>> ziureti i visa geri. ir reikia kelis kartus per savaite viska supurtyti, >>> suplakti. >>> >>> "Pjero" <pjero@domino.lt> wrote in message >>> news:ho89b9$muv$1@trimpas.omnitel.net... >>>> tai kaip gi yra su ta " ZELIONAJA MARKA" , broli ? >>>> >>>> Teko esant gerai progai penktadienį suvartoti 0,5 l / galvai. >>>> Rytojaus dieną vos galų neatidaviau, dar šiandien pykina užvalgius >>>> >>>> ???? >>>> >>> >>> >> >> > >