Tema: Re: kibinai
Autorius: ROOTS
Data: 2010-03-24 14:03:50
ir dar dedam astriu prieskoniu, tai labai saunus kibinai buna 
o jei tu astriu prieskoniu ivairiu yra, visokiu padaziuku ir pan, tai paeksperimentuojam ir gaunam skirtingu skoniu  :)

"Junda" <vertimai@gmail.com> wrote in message news:hocpr6$l26$1@trimpas.omnitel.net...
> Pritariu, aš irgi tik su kaimišku sviestu darau. Jokio kefyro nededu.
> Į įdarą dar truputį kopūsto dedu, jis beveik ištirpsta, bet labai 
> minkština mėsą.
> 
> 
> On 2010.03.24 08:36, SMart wrote:
>> Gal ..... šitą į sviestą pakeičiam .... ? Man skaniau su sviestu ....
>>
>>> 400 g Eve margarino (galima ir kita)
>>
>>
>