Tai galima ir farsa vietoj kapotos mesos :) Darot kaip norit :) cia galima keitalioti bilekaip. Esme, kad cia toki paprasta gavau recepteli. Tai ir keliau :) margarinas gal geriau kepimui. nezinau. Yra gi zmones Organikai, kur ten viskas turi buti organiska ir tt :) Tai jie ten zalius miltus naudos, des negyvenamoj saloj augintos parselio mesa ir panasiai :) "ROOTS" <roots@dtiltas.lt> wrote in message news:hocv36$tsr$1@trimpas.omnitel.net... > ir dar dedam astriu prieskoniu, tai labai saunus kibinai buna > o jei tu astriu prieskoniu ivairiu yra, visokiu padaziuku ir pan, tai > paeksperimentuojam ir gaunam skirtingu skoniu :) > > "Junda" <vertimai@gmail.com> wrote in message > news:hocpr6$l26$1@trimpas.omnitel.net... >> Pritariu, aš irgi tik su kaimišku sviestu darau. Jokio kefyro nededu. >> Į įdarą dar truputį kopūsto dedu, jis beveik ištirpsta, bet labai >> minkština mėsą. >> >> >> On 2010.03.24 08:36, SMart wrote: >>> Gal ..... šitą į sviestą pakeičiam .... ? Man skaniau su sviestu .... >>> >>>> 400 g Eve margarino (galima ir kita) >>> >>> >>