aš kai dariau tai ir man gavos per kietas. Vis nepribrestu vėl pabandyt, tad neįsitikinęs, bet atrodo, kad džiovint 2-3 savaites yra per daug, kituose receptuose rašo vos keletą dienų. O ir aš pamenu, kad kai neiškentęs galiuką nupjoviau po neviso numatyto vytint laiko, tai rezultatas, bent man, buvo labai net tinkamas.ties plonagaliais sudžiūvęs, bet kitur - graži, minkšta, tamsiai raudona mėsytė, šviesėjanti į vidurį. Dar tuerėjau tokią mintį. Niekur receptuose nebuvo parašyta, kad laikant ant druskos mėsytę, atsiradusį skystį reikia nupilt, aš gi nupylinėjau bent triskart, tiksliau keišiau visą druską į sausą. Ar tai galėjo sugrot - nzn, planavau išsiaiškint gamindamas kitą kartą. "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message news:hossq8$137$1@trimpas.omnitel.net... > Kū daryc? > > prieš kelias savaites pasidariau, skonis ok, bet kai reikia pjaustyt, tai > ir riešai paskausta... :( Ar čia taip ir turi būt, ar tam tikra drėgmė > visgi turi būti palaikoma ir minkštesnis variantas turi gautis? > > > Mindaugas