Jo, ir aš vieną anksčiau laiko prapjoviau, tai maloniau valgosi. Jei ne pjaustymo sunkumas, tai bent jau kiaulienos nugarinės "basturma" (kabutėse parašiau, nes ne iš jautienos visgi :) ) valgosi labai skaniai ir jei plonai supjaustyta, tai to kietumo visiškai nesijaučia. "ShowmanaZ" <cia_trint_info@tavopirtis.eLTe> wrote in message news:hot78v$e4d$1@trimpas.omnitel.net... > aš kai dariau tai ir man gavos per kietas. Vis nepribrestu vėl pabandyt, > tad neįsitikinęs, bet atrodo, kad džiovint 2-3 savaites yra per daug, > kituose receptuose rašo vos keletą dienų. O ir aš pamenu, kad kai > neiškentęs galiuką nupjoviau po neviso numatyto vytint laiko, tai > rezultatas, bent man, buvo labai net tinkamas.ties plonagaliais sudžiūvęs, > bet kitur - graži, minkšta, tamsiai raudona mėsytė, šviesėjanti į vidurį. > Dar tuerėjau tokią mintį. Niekur receptuose nebuvo parašyta, kad laikant > ant druskos mėsytę, atsiradusį skystį reikia nupilt, aš gi nupylinėjau > bent triskart, tiksliau keišiau visą druską į sausą. Ar tai galėjo > sugrot - nzn, planavau išsiaiškint gamindamas kitą kartą. > > "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message > news:hossq8$137$1@trimpas.omnitel.net... >> Kū daryc? >> >> prieš kelias savaites pasidariau, skonis ok, bet kai reikia pjaustyt, tai >> ir riešai paskausta... :( Ar čia taip ir turi būt, ar tam tikra drėgmė >> visgi turi būti palaikoma ir minkštesnis variantas turi gautis? >> >> >> Mindaugas >