Aš atidarau langą, kad ciongas trauktų, suverčiu krienus į blenderį ir per 30 sek. susmulkinu. Paskeu staigiai staigiai į sloviką su užrakinamu dangteliu ir vola. Aišku paašarot tenka, bet čia ir šiaip slogos profilaktikai gerai :) M. > na man neblogai sekesi tarkuoti lauke, vejas nunesa viska i sona > > "harvis" <test@west.lt> wrote in message > news:hps3fd$872$1@trimpas.omnitel.net... >> Draugo motina uzsidejus akvalanga tarkuoja :) :) :) >> >> "Povilas" <geras@vilkas.lt> parašė naujienų >> news:hphd18$58l$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> >>> "Justas" <mute@localhost.net> parašė naujienų >>> news:hpg8h1$csu$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Atsidarai virtuvej langa, isijungi gartrauki pilnu pajegumu, pasistatai >>>> tarkavimo masinele po gartraukiu ir jokiu problemu. Kiek jau tarkuoju ir >>>> jokiu asareliu. >>> >>> Kadangi as isperdolinau lauk virtuvini kombaina, o el.bulviatarkes >>> neiperku, tai tenka tarkuoti su rankine bulviatarke. O stai tada jau pats >>> procesas uzima siek tiek daugiau laiko ir nori ar neori, bet tu garu tenka >>> pauostyti, nors irgi tarkuoju po ijungtu gartraukiu, o gava laikau virs jo >>> - taigi kvapas kaip ir neturetu papulti.Bet pavargsta rankos ir vis vie >>> atsitrauki nuo tarkos, o stai tada ir gauni doze :) >> >>