nu tai va: neistyre kur daugiau bakteriju, o augino. ir rezultata gavo ne kur nesvariausia, o kur bakterijos sociausios ir greiciausiai dauginasi. -- "ALORA" <manes@nete.ner> wrote in message news:i2p7tg$9og$1@trimpas.omnitel.net... > nėr už ką :) čia per teliką rodė rodė tokį eksperimentą su trim pakvaišusiom > dėl valymo namų šeimininkėmis - iš pradžių pasidomėjo, kur jų manymu > nešvariausios namų vietos (jų manymu - tulikas, vonia ir koridorius), po to > paėmė mėginius ir augino bakterijas. Rezultatas - kaip minėjau. Iš > bobulencijų reakcijos atrodė, kad jos daugiau niekad nesinaudos nei virtuvės > kriaukle, nei šaldytuvu :)) Buvo juokinga > > Bet pagrindinė taisyklė, kurios turbūt visas mamytės mokė - viskas, kas > lietėsi su žalia mėsa, negali liestis su pagaminta mėsa, ir pratęsiant > mintį, kitais maisto produktais > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:i2p5rc$65b$1@trimpas.omnitel.net... >> na va, dabar zinosiu. Aciu. >> >> "ALORA" <manes@nete.ner> wrote in message >> news:i2p5nm$5ur$1@trimpas.omnitel.net... >>> tai iš dalies tiesa. Mėsą rekomenduojama plauti, kad ant jos esančių >>> mikronizmų neperkelti ant lentelių ir pan. dalykų, kai ji pvz., >>> pjaustoma, o >>> ne dėl to, kad būtų pašalinamos bakterijos. O dėl paskutinio pareiškimo - >>> eilinis žiniasklaidinis sąmoningo priežasties su pasekme painiojimo >>> triukas, >>> skirtas sukelti audrą stiklinėje - tie žmonės apsinuodijo ne todėl, kad >>> plovė vyštą, o todėl, kad po to neišplovė kriauklės (peilio, lentelės...) >>> ;) >>> beje, pati purviniausia ir pavojingiausia buto vieta yra būtent virtuvės >>> kriauklė. Po to seka šaldytuvas ir tik po to tulikas :) >>>