Tai čia panašu į pesto, tik be sūrio ir riešutų. Aš visą glėbį bazilikų (šiandien pasisekė pigiai įsigyt) smulkiai supjausčiau, sumaišiau su druska, sugrūdau į vieną stiklainiuką ir padėjau nulinėj zonoj žiemai. On 2010.08.12 16:48, Julius wrote: > O isvaizda ir savybes atsildzius ar labai pakitusios buna? > Anksciau Hediard parduotuveje (kol nebankrutavo) buvo tokio daikto: > http://www.hediard.fr/boutique/en/our-online-store?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=375&category_id=52 > > > gal yra minciu, kaip ji paruosti namie? Uzkaitinti ta alieju ar kaip? > > "Saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message > news:i40r2n$bpc$1@trimpas.omnitel.net... >> mes saldom, tik nuplovus isdziovinti reik. >> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message >> news:i40qfg$arg$1@trimpas.omnitel.net... >>> mes dziovinam >>> >>> "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message >>> news:i40q45$a90$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, kaip paruošti violetinius bazilikus žiemai? Sako, reik smulkiai >>>> supjaustyt su dideliu kiekiu rupios druskos ir sukimšt į stiklainiukus, >>>> laikosi visą žiemą šaldytuve. Gal yra ir kitų būdų? >> >> >