Tema: Re: bazilikai žiemai
Autorius: Junda
Data: 2010-08-12 21:08:18
Tai čia panašu į pesto, tik be sūrio ir riešutų.
Aš visą glėbį bazilikų (šiandien pasisekė pigiai įsigyt) smulkiai 
supjausčiau, sumaišiau su druska, sugrūdau į vieną stiklainiuką ir 
padėjau nulinėj zonoj žiemai.


On 2010.08.12 16:48, Julius wrote:
> O isvaizda ir savybes atsildzius ar labai pakitusios buna?
> Anksciau Hediard parduotuveje (kol nebankrutavo) buvo tokio daikto:
> http://www.hediard.fr/boutique/en/our-online-store?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=375&category_id=52
>
>
> gal yra minciu, kaip ji paruosti namie? Uzkaitinti ta alieju ar kaip?
>
> "Saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message
> news:i40r2n$bpc$1@trimpas.omnitel.net...
>> mes saldom, tik nuplovus isdziovinti reik.
>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message
>> news:i40qfg$arg$1@trimpas.omnitel.net...
>>> mes dziovinam
>>>
>>> "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message
>>> news:i40q45$a90$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Sveiki, kaip paruošti violetinius bazilikus žiemai? Sako, reik smulkiai
>>>> supjaustyt su dideliu kiekiu rupios druskos ir sukimšt į stiklainiukus,
>>>> laikosi visą žiemą šaldytuve. Gal yra ir kitų būdų?
>>
>>
>