Nieko blatno. Perki paprastus dziovintus zirnius, prekybcentriuose kur prie kruopu buna. Verdi ilgai, valanda - pusantros. Jei ismirkyti - atitinkamai trumpiau. Padarai spirgus, dedi ant isvirusiu zirniu, dar siek tiek pasutini - viskas. Nemanau, kad cia dar kazka idomiau sugalvosi. +druska, pipirai. trickyvic <meilas@meilas.lt> wrote in news:i68r6f$ul9$1@trimpas.omnitel.net: > Kad va nera taip paprasta juos pagaminti, butu idomu, jei kas > pasidalintu manualu Zirniu paruosimas prie alaus, o gal po to net koki > recpta kartu sukurtume sudeje visa patirti kazka tokio chili bacon > zirniai prie alaus :), bus musu atsakas vakarietiskiems bulviu > traskuciams > > Kypsas wrote: >> nesupratau klausimo... >> gi nusiperki zirniu..ismirkai per nakti, verdi, dedi druskos, >> spirguchiu...vualia! >> "Valentinas ?arejus" <valentinas.sarejusTRINTI@gmail.com> wrote in >> message news:i68k6q$n59$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> Skaitau ivairius receptus apie zirniu paruosimas prie alaus :) >>> Galite ir savomis receptais pasidalinti :) >>> >>> Klausimas toks, kur galima gauti zirnius kurie tinkami gaminti kaip >>> uzkanda prie alaus, kazkaip parduotuvese nerandu arba nemoku >>> ieskoti. Konservuoti ir marinuoti pilna, o paprastu nerandu :( >>> >> >>