Cia jau kazkas panasiau... Ir po to virimo 10 min gal dar nukosti vandeny ir puoda apsukti siltu kuom nors ir koki 30 min palaikyti manau butu pats tas ryt reikes ishbandyti F20.0 wrote: > Jei virsi 1-1,5val nemirkytus tai gausi koðæ, o ne birius þirnius. Kaip jau > kaþkas raðë, reikia juos per naktá pamirkyti, kità dienà nuo uþvirimo virti > 10 min ir viskas. tada priedai pagal skoná. > Èia taip aiðkino vieno baro vurëja kaip jie daro. > > > "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message > news:Xns9DEE5ACE3C98Evytistbslt@194.176.32.141... >> Nieko blatno. Perki paprastus dziovintus zirnius, prekybcentriuose kur >> prie kruopu buna. Verdi ilgai, >> valanda - pusantros. Jei ismirkyti - atitinkamai trumpiau. Padarai >> spirgus, dedi ant isvirusiu zirniu, dar >> siek tiek pasutini - viskas. Nemanau, kad cia dar kazka idomiau sugalvosi. >> +druska, pipirai. >> >> trickyvic <meilas@meilas.lt> wrote in >> news:i68r6f$ul9$1@trimpas.omnitel.net: >> >>> Kad va nera taip paprasta juos pagaminti, butu idomu, jei kas >>> pasidalintu manualu Zirniu paruosimas prie alaus, o gal po to net koki >>> recpta kartu sukurtume sudeje visa patirti kazka tokio chili bacon >>> zirniai prie alaus :), bus musu atsakas vakarietiskiems bulviu >>> traskuciams >>> >>> Kypsas wrote: >>>> nesupratau klausimo... >>>> gi nusiperki zirniu..ismirkai per nakti, verdi, dedi druskos, >>>> spirguchiu...vualia! >>>> "Valentinas ?arejus" <valentinas.sarejusTRINTI@gmail.com> wrote in >>>> message news:i68k6q$n59$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Sveiki, >>>>> Skaitau ivairius receptus apie zirniu paruosimas prie alaus :) >>>>> Galite ir savomis receptais pasidalinti :) >>>>> >>>>> Klausimas toks, kur galima gauti zirnius kurie tinkami gaminti kaip >>>>> uzkanda prie alaus, kazkaip parduotuvese nerandu arba nemoku >>>>> ieskoti. Konservuoti ir marinuoti pilna, o paprastu nerandu :( >>>>> >>>> > >