Tema: Re: Zirniai prie alaus
Autorius: saule
Data: 2010-09-13 11:04:00
geras -reiks pabandyt, ir man iskilo klausimas ka soda daro siame patiekale

"Kypsas" <nebera@meilo.lt> wrote in message 
news:i6dvar$b3j$1@trimpas.omnitel.net...
>o vat as siandien, pasidariau Indian style avinzirnius...
> pakepini raudona svoguna, sumeti smulkiai pjaustytus du pomidorus, dar 
> pakepini..idedi pora shaukshteliu "CHANA MASALA", druskos, suverti 
> mirkytus avinzirnius, pakepinti 5 minutes, idedi sodos 1/5 saukstelio, 
> uzpili vandeniu ir patroshkini 40 min..
> Nu gardu!
> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message 
> news:i6a6q5$29k$1@trimpas.omnitel.net...
>> nu ten iš tailando produktas - džiovinti avinžirniai su wasabi. tai 
>> aišku, kad kur kas geriau namuose tokius pasidaryti :)
>>
>> "saule" <saule.foto@gmail.com> wrote in message 
>> news:i6a6co$1kp$1@trimpas.omnitel.net...
>>> as truputi sumaisiau kulturas :) ir avinzirnius su vasabiu aptepiau :) 
>>> visai
>>> nieko skonis  :)
>>>
>>> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message
>>> news:i6a5hh$at$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Rimi yra riešutai arba avinžirniai... su wasabi. visai nieko prie 
>>>> alaus,
>>>> tik kad palei 10 skarbonke kainuoja
>>>>
>>>> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message
>>>> news:i6a59v$vns$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> ale kad jie labiau i riesutus panasus (skoniu), nei i zirnius
>>>>> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message
>>>>> news:i6a2qn$ruc$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> jep, šituos aš irgi kur kas labiau nei žirnius užskaitau
>>>>>>
>>>>>> "saule" <saule.foto@gmail.com> wrote in message
>>>>>> news:i69t58$j6j$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>> as tai prie alaus perku avinzirnius , juos ismirkius ir pavirus
>>>>>>> apibarstau
>>>>>>> prieskoniais ( skanu su chili ar picoms, skonio reikalas :)), super
>>>>>>> prie
>>>>>>> alaus. Man patinka kad jie nesuverda islaiko savo forma :)
>>>>>>
>>>>>
>>>
>>>
>
>