geras -reiks pabandyt, ir man iskilo klausimas ka soda daro siame patiekale "Kypsas" <nebera@meilo.lt> wrote in message news:i6dvar$b3j$1@trimpas.omnitel.net... >o vat as siandien, pasidariau Indian style avinzirnius... > pakepini raudona svoguna, sumeti smulkiai pjaustytus du pomidorus, dar > pakepini..idedi pora shaukshteliu "CHANA MASALA", druskos, suverti > mirkytus avinzirnius, pakepinti 5 minutes, idedi sodos 1/5 saukstelio, > uzpili vandeniu ir patroshkini 40 min.. > Nu gardu! > "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message > news:i6a6q5$29k$1@trimpas.omnitel.net... >> nu ten iš tailando produktas - džiovinti avinžirniai su wasabi. tai >> aišku, kad kur kas geriau namuose tokius pasidaryti :) >> >> "saule" <saule.foto@gmail.com> wrote in message >> news:i6a6co$1kp$1@trimpas.omnitel.net... >>> as truputi sumaisiau kulturas :) ir avinzirnius su vasabiu aptepiau :) >>> visai >>> nieko skonis :) >>> >>> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message >>> news:i6a5hh$at$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Rimi yra riešutai arba avinžirniai... su wasabi. visai nieko prie >>>> alaus, >>>> tik kad palei 10 skarbonke kainuoja >>>> >>>> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message >>>> news:i6a59v$vns$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> ale kad jie labiau i riesutus panasus (skoniu), nei i zirnius >>>>> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message >>>>> news:i6a2qn$ruc$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> jep, šituos aš irgi kur kas labiau nei žirnius užskaitau >>>>>> >>>>>> "saule" <saule.foto@gmail.com> wrote in message >>>>>> news:i69t58$j6j$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> as tai prie alaus perku avinzirnius , juos ismirkius ir pavirus >>>>>>> apibarstau >>>>>>> prieskoniais ( skanu su chili ar picoms, skonio reikalas :)), super >>>>>>> prie >>>>>>> alaus. Man patinka kad jie nesuverda islaiko savo forma :) >>>>>> >>>>> >>> >>> > >