Nu mano zmona kazkaip juos isverda is karto, ir birus buna. Kiek verda nezinau, bet paskui dar kazkiek apklojusi kuo nors laiko. "Eyjafallajokull" <domodo@gmail.com> wrote in message news:i6b2bi$aqq$1@trimpas.omnitel.net... > As pries pries pamerkdamas juos dar gerai perplaunu, kad kuo maziau liktu > miltu. > tuomet jie buna dar biresni. > > "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message > news:i6asoh$509$1@trimpas.omnitel.net... >> Cia jau kazkas panasiau... >> Ir po to virimo 10 min gal dar nukosti vandeny ir puoda apsukti siltu >> kuom nors ir koki 30 min palaikyti manau butu pats tas ryt reikes >> ishbandyti >> >> F20.0 wrote: >>> Jei virsi 1-1,5val nemirkytus tai gausi košę, o ne birius žirnius. Kaip >>> jau kažkas rašė, reikia juos per naktį pamirkyti, kitą dieną nuo >>> užvirimo virti 10 min ir viskas. tada priedai pagal skonį. >>> Čia taip aiškino vieno baro vurėja kaip jie daro. >>> >>> >>> "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message >>> news:Xns9DEE5ACE3C98Evytistbslt@194.176.32.141... >>>> Nieko blatno. Perki paprastus dziovintus zirnius, prekybcentriuose kur >>>> prie kruopu buna. Verdi ilgai, >>>> valanda - pusantros. Jei ismirkyti - atitinkamai trumpiau. Padarai >>>> spirgus, dedi ant isvirusiu zirniu, dar >>>> siek tiek pasutini - viskas. Nemanau, kad cia dar kazka idomiau >>>> sugalvosi. +druska, pipirai. >>>> >>>> trickyvic <meilas@meilas.lt> wrote in >>>> news:i68r6f$ul9$1@trimpas.omnitel.net: >>>> >>>>> Kad va nera taip paprasta juos pagaminti, butu idomu, jei kas >>>>> pasidalintu manualu Zirniu paruosimas prie alaus, o gal po to net koki >>>>> recpta kartu sukurtume sudeje visa patirti kazka tokio chili bacon >>>>> zirniai prie alaus :), bus musu atsakas vakarietiskiems bulviu >>>>> traskuciams >>>>> >>>>> Kypsas wrote: >>>>>> nesupratau klausimo... >>>>>> gi nusiperki zirniu..ismirkai per nakti, verdi, dedi druskos, >>>>>> spirguchiu...vualia! >>>>>> "Valentinas ?arejus" <valentinas.sarejusTRINTI@gmail.com> wrote in >>>>>> message news:i68k6q$n59$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> Sveiki, >>>>>>> Skaitau ivairius receptus apie zirniu paruosimas prie alaus :) >>>>>>> Galite ir savomis receptais pasidalinti :) >>>>>>> >>>>>>> Klausimas toks, kur galima gauti zirnius kurie tinkami gaminti kaip >>>>>>> uzkanda prie alaus, kazkaip parduotuvese nerandu arba nemoku >>>>>>> ieskoti. Konservuoti ir marinuoti pilna, o paprastu nerandu :( >>>>>>> >>>>>> >>> > >