o vat as siandien, pasidariau Indian style avinzirnius... pakepini raudona svoguna, sumeti smulkiai pjaustytus du pomidorus, dar pakepini..idedi pora shaukshteliu "CHANA MASALA", druskos, suverti mirkytus avinzirnius, pakepinti 5 minutes, idedi sodos 1/5 saukstelio, uzpili vandeniu ir patroshkini 40 min.. Nu gardu! "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:i6a6q5$29k$1@trimpas.omnitel.net... > nu ten iš tailando produktas - džiovinti avinžirniai su wasabi. tai aišku, > kad kur kas geriau namuose tokius pasidaryti :) > > "saule" <saule.foto@gmail.com> wrote in message > news:i6a6co$1kp$1@trimpas.omnitel.net... >> as truputi sumaisiau kulturas :) ir avinzirnius su vasabiu aptepiau :) >> visai >> nieko skonis :) >> >> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message >> news:i6a5hh$at$1@trimpas.omnitel.net... >>> Rimi yra riešutai arba avinžirniai... su wasabi. visai nieko prie alaus, >>> tik kad palei 10 skarbonke kainuoja >>> >>> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message >>> news:i6a59v$vns$1@trimpas.omnitel.net... >>>> ale kad jie labiau i riesutus panasus (skoniu), nei i zirnius >>>> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message >>>> news:i6a2qn$ruc$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> jep, šituos aš irgi kur kas labiau nei žirnius užskaitau >>>>> >>>>> "saule" <saule.foto@gmail.com> wrote in message >>>>> news:i69t58$j6j$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> as tai prie alaus perku avinzirnius , juos ismirkius ir pavirus >>>>>> apibarstau >>>>>> prieskoniais ( skanu su chili ar picoms, skonio reikalas :)), super >>>>>> prie >>>>>> alaus. Man patinka kad jie nesuverda islaiko savo forma :) >>>>> >>>> >> >>