kažkada parduotuvėje iš principo pastudijavau kumpelius. Vokiškus lyginau su lietuviškais. Nu ir ką, pagal kainą vokiški buvo truputį pigesni, sudėtis netgi šiek tiek geresnė už lietuviškus (aišku, buvo visokių stabilizatorių ir pan.). Nu ir nupirkau fokišką ;) čia kažkas rašė apie lenkiškus sūrius, kad iš principo jų nepirktų. O aš kaip tik pirkau lenkišką, dabar nepamenu pavadinimu. Toli Madrigal ar pan. vadinosi, tai tikrai skanesnis nei lietuviški. Taip kad lenkai su savo produkcija, sakyčiau, vidutine kokybe "deda į klyną" lietuviškiems gamintojams... LT nišiniai gamintojai dar sugeba kokybę rodyt, bet turi gerokai paieškot. "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message news:i99g89$sdg$1@trimpas.omnitel.net... > Nesakyk. Pas mus didieji mėsos kombinatai irgi jau sugeba iš mėsos > išsityčioti. Aplamai, LT parduotuvėse turbūt tik užsienietiškus mėsos > gaminius ir tegalima pirkti, nes lietuviškų мясокомбинат'ų produkcija > kritusi iki tokio lygio, kad blogiau būti turbūt nebegali.