Galiu tik pasidalinti savo patiktintu receptu, jei aisku kalba apie uodegeles, o ne apie visus padarus, su kiautais. Reikes 1 Svogunelio 2 skilteles cesnako 1 nedideles cukinijos (na kokios, kaip agurkas dydzio) grietineles pipiru druskos sviesto na dar kreveciu :) Svoguneli ir cesnaka sukapjam, apkepam ant sviesto. Tada sudedam kubeliais pjaustyta cukinija, apkepam kokias 5 mninutes, ne daugiau, tada krevetes - dar kokios 3-5 minutes, ant galo grietinele ir druskyte su pipiriukais. Grietinele pilu likus kokiom 2 minutem iki galo, nors sutraukti cia nera kam - galbut galima ir iskart su krevetemis. Vartojama su ryziais. "PliuShiniS" <giedrasas@xxx.lt> wrote in news:icitm4$uvs$1@trimpas.omnitel.net: > Ketvirtadienio turguje Ukmerges gatveje kuri laika matau yra atvesintu > tigriniu kreveciu (1kg/40Lt). > Bandet gal kas ragauti, kaip jas reik gardziai pasiruosti? > > p.s. > idomu kaip tas krevetes atvesintas ir sviezias cia pristato ir is kur? > > >