Prie sito dar reiktu siek tiek sviesto, kapotu petrazoliu lapu, traskios bulkos, kuria galima mirkyti padaze, ir balto vyno... Geriau tikrai nerasi :) "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:icj8dg$hql$1@trimpas.omnitel.net... | ikaitintame aliejuje pakepni cesanaka, smulkiai supjaustyti astruji raudona | pipira, sumeti krevetes keliioms minutems ir psio..paprasta ir labai skanu.. | "PliuShiniS" <giedrasas@xxx.lt> wrote in message | news:icitm4$uvs$1@trimpas.omnitel.net... | > Ketvirtadienio turguje Ukmerges gatveje kuri laika matau yra atvesintu | > tigriniu kreveciu (1kg/40Lt). | > Bandet gal kas ragauti, kaip jas reik gardziai pasiruosti? | > | > p.s. | > idomu kaip tas krevetes atvesintas ir sviezias cia pristato ir is kur? | > |