Na kodel gi, pvz King Prawn Fried Rice mano nuomone yra visai nieko srebalas... shimtas kinieciu wrote: > o ryzei nafik prie kreveciu? ;) > > "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message > news:Xns9E3A90CB03D62vytistbslt@194.176.32.141... >> Galiu tik pasidalinti savo patiktintu receptu, jei aisku kalba apie >> uodegeles, o ne apie visus padarus, su >> kiautais. >> >> Reikes >> 1 Svogunelio >> 2 skilteles cesnako >> 1 nedideles cukinijos (na kokios, kaip agurkas dydzio) >> grietineles >> pipiru druskos >> sviesto >> na dar kreveciu :) >> >> Svoguneli ir cesnaka sukapjam, apkepam ant sviesto. Tada sudedam >> kubeliais pjaustyta cukinija, >> apkepam kokias 5 mninutes, ne daugiau, tada krevetes - dar kokios 3-5 >> minutes, ant galo grietinele ir >> druskyte su pipiriukais. Grietinele pilu likus kokiom 2 minutem iki >> galo, nors sutraukti cia nera kam - >> galbut galima ir iskart su krevetemis. Vartojama su ryziais. >> >> >> "PliuShiniS" <giedrasas@xxx.lt> wrote in >> news:icitm4$uvs$1@trimpas.omnitel.net: >> >>> Ketvirtadienio turguje Ukmerges gatveje kuri laika matau yra atvesintu >>> tigriniu kreveciu (1kg/40Lt). >>> Bandet gal kas ragauti, kaip jas reik gardziai pasiruosti? >>> >>> p.s. >>> idomu kaip tas krevetes atvesintas ir sviezias cia pristato ir is kur? >>> >>> >>> >>