A ten nu porcijos dydzio priklauso, bet tas KPFR yra kazkas nerealaus. shimtas kinieciu wrote: > tai kur srebalas, o kur uzkandzei ;) > > "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message > news:icr0pe$3bs$1@trimpas.omnitel.net... >> Na kodel gi, pvz King Prawn Fried Rice mano nuomone yra visai nieko >> srebalas... >> >> shimtas kinieciu wrote: >>> o ryzei nafik prie kreveciu? ;) >>> >>> "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message >>> news:Xns9E3A90CB03D62vytistbslt@194.176.32.141... >>>> Galiu tik pasidalinti savo patiktintu receptu, jei aisku kalba apie >>>> uodegeles, o ne apie visus padarus, su >>>> kiautais. >>>> >>>> Reikes >>>> 1 Svogunelio >>>> 2 skilteles cesnako >>>> 1 nedideles cukinijos (na kokios, kaip agurkas dydzio) >>>> grietineles >>>> pipiru druskos >>>> sviesto >>>> na dar kreveciu :) >>>> >>>> Svoguneli ir cesnaka sukapjam, apkepam ant sviesto. Tada sudedam >>>> kubeliais pjaustyta cukinija, >>>> apkepam kokias 5 mninutes, ne daugiau, tada krevetes - dar kokios >>>> 3-5 minutes, ant galo grietinele ir >>>> druskyte su pipiriukais. Grietinele pilu likus kokiom 2 minutem iki >>>> galo, nors sutraukti cia nera kam - >>>> galbut galima ir iskart su krevetemis. Vartojama su ryziais. >>>> >>>> >>>> "PliuShiniS" <giedrasas@xxx.lt> wrote in >>>> news:icitm4$uvs$1@trimpas.omnitel.net: >>>> >>>>> Ketvirtadienio turguje Ukmerges gatveje kuri laika matau yra atvesintu >>>>> tigriniu kreveciu (1kg/40Lt). >>>>> Bandet gal kas ragauti, kaip jas reik gardziai pasiruosti? >>>>> >>>>> p.s. >>>>> idomu kaip tas krevetes atvesintas ir sviezias cia pristato ir is kur? >>>>> >>>>> >>>>> >>>>