Esu radusi receptą su virto kiaušinio tryniu, gal ir milteliai gerai arba ir visai be kiaušinio. Praktiškai to nebandžiau. Kitas klausimas-kaip šaldytuve išlaikyti majonezą nors savaitę... ;):):P "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:iqbf9a$ero$1@trimpas.omnitel.net... > telpa telpa i tas 5 minutes majonezas gaunasi be bedu jei rankos ne is > uzpakalio dysta. > Tik viena beda tokia nebeda bet jo didesnio kiekio neprigaminsi nes reikia > suvalgyti greitai o tai zalias kiausinis nemanu kad labi ilgai laikysis > nesugedes nors ir saldytuve, kazin as galima ta pati majoneza gaminti > naudojant kiausiniu miltelius ? > > Justas wrote: >> Pradziai pats pabandyk tilpt i 5 minutes, o poto rodyk iskarpytus >> filmukus. >> >> 2011.05.10 10:52, Edvinas rašė: >>> 2011-05-10 10:07, Justas rašė: >>>> Paprasta, bet tikrai ne 5 minutes. >>> >>> Na, jei naudotis prieštvaniniais virtuvės įrankiais, tai per penkias >>> minutes nepagaminsi. O jei pasinaudosi blenderiu, tai laisvai: >>> http://www.youtube.com/watch?v=Gz0fLT_k3_U