na, pries keleta savaiciu ir as dariausi majoneza: trynys, aliejus, actas, grastycios nezinau, gal kazka ne tiap dariau..bet labai jau buvo sitprus zalio kiaushinio skonis, toks jausmas kad valagai kogel-mogel... ar is tiesu taip turi buti, ar kazka ne taip dariau?? "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message news:iqao4u$86g$1@trimpas.omnitel.net... > 2011-05-09 21:29, Zyza rašė: >> Kazkadaise buvo angliskas Hellmans, kuris buvo belekaip skanus. Tada >> gamyba >> pereme berods lenkai ir tapo nevalgomas. Tada po ilgu paiesku atradau >> "Sostines" toki majoneza (panasus skonis buvo i originalu Hellmans), bet >> tas >> eme ir pradingo kazkur. Gal daugiau valgantys zino analoga ir sitam ? :) > > Pajonezą pačiam pasigaminti yra paprasta kaip... viena blondinė per > Eurovizijos atranką pasakė ;) Maksimum penkios minutės. Tik receptą tau > patinkantį atrasti reikia.