Apgailestauju, tai tebuvo teorinis radinys, kurio nei išbandžiau, nei išsaugojau...:( "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:iqbmt7$oqs$2@trimpas.omnitel.net... > su virto kiausinio tryniu recepta i studija prasom! :) > > > bite wrote: >> Esu radusi receptą su virto kiaušinio tryniu, gal ir milteliai gerai arba >> ir visai be kiaušinio. >> Praktiškai to nebandžiau. >> Kitas klausimas-kaip šaldytuve išlaikyti majonezą nors savaitę... ;):):P >> >> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message >> news:iqbf9a$ero$1@trimpas.omnitel.net... >>> telpa telpa i tas 5 minutes majonezas gaunasi be bedu jei rankos ne is >>> uzpakalio dysta. >>> Tik viena beda tokia nebeda bet jo didesnio kiekio neprigaminsi nes >>> reikia suvalgyti greitai o tai zalias kiausinis nemanu kad labi ilgai >>> laikysis nesugedes nors ir saldytuve, kazin as galima ta pati majoneza >>> gaminti naudojant kiausiniu miltelius ? >>> >>> Justas wrote: >>>> Pradziai pats pabandyk tilpt i 5 minutes, o poto rodyk iskarpytus >>>> filmukus. >>>> >>>> 2011.05.10 10:52, Edvinas rašė: >>>>> 2011-05-10 10:07, Justas rašė: >>>>>> Paprasta, bet tikrai ne 5 minutes. >>>>> >>>>> Na, jei naudotis prieštvaniniais virtuvės įrankiais, tai per penkias >>>>> minutes nepagaminsi. O jei pasinaudosi blenderiu, tai laisvai: >>>>> http://www.youtube.com/watch?v=Gz0fLT_k3_U >>