Saltibarsciai ne mazesne egzotika :) Kai ka vien nuo spalvos susuka "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:j7h2c5$lpd$1@trimpas.omnitel.net... > tik nereik nuo proto nuprotėt, užsieniečiai lietuviškai virtuvei daug atlaidesni, nei lietuviai (pas kuriuos namuose irgi nebūtinai > stebuklai būna, ypač pas tuos, kurie labiausiai burba :)) > Penint užsieniečius reikia truputį žinoti, ką jis mėgsta, kokia aplinka jam patinka ir pagal tai pasiūlyti. jeigu žmogus nemėgsta > bulvinių kukulių, gal nereiktų jo kankinti cepelinais. bet, tarkim, kokiam vokiečiui su cepelinais neprašausi. dar labai gerai > sueina koldūnai, barščiai, sriuba duoninėje lėkštėje, įvairių rūšių bulviniai blynai, arba tokia egzotika, kaip grikiai ir > patiekalai iš jų. Didžiausia ir lietuviškaiusia egzotika, sakyčiau, yra vėdarai, bet užsieniečiui jų nesiūlyčiau. Apibendrinus, kad > 'lietuviškas' maistas patiktų, reikia maždaug atsižvelgti į šalies, kur užsienietis gyvena, ypatumus ir jo asmeninę gero skonio ir > malonios aplinkos sąvoką. Ir jie tikrai nepastebės kad cepelinas ne toks, kaip pas kiniečius namuose :) > > PS. paklausiau užsienietiško brangiausiojo, kokie lietuviški tautiniai patiekalai jam skaniausi. Atsakymas: šašlas, karbonadas, > šaltibarščiai, čilipica ir kalnapilio aisas > > "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message news:j7glr5$3er$1@trimpas.omnitel.net... >> tai klausimas buvo ne kur cepu duoda, o kur jie valgomi ;) >> >> "Vytas (S)" wrote in message news:j7gl4p$2g9$1@trimpas.omnitel.net... > >