O ka daugiau vegetarams Lietuvoj valgyti ;) "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote: > >o indusai valge pasicepsedami ir netgi ishmoko patys usisakyt ;) > >"bzik" wrote in message news:j7h2i6$m5k$1@trimpas.omnitel.net... > >Saltibarsciai ne mazesne egzotika :) Kai ka vien nuo spalvos susuka > >"ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message >news:j7h2c5$lpd$1@trimpas.omnitel.net... >> tik nereik nuo proto nuprotet, usienieciai lietuvikai virtuvei daug >> atlaidesni, nei lietuviai (pas kuriuos namuose irgi nebutinai >> stebuklai buna, ypac pas tuos, kurie labiausiai burba :)) >> Penint usieniecius reikia truputi inoti, ka jis megsta, kokia aplinka >> jam patinka ir pagal tai pasiulyti. jeigu mogus nemegsta >> bulviniu kukuliu, gal nereiktu jo kankinti cepelinais. bet, tarkim, kokiam >> vokieciui su cepelinais nepraausi. dar labai gerai >> sueina koldunai, barciai, sriuba duonineje lekteje, ivairiu ruiu >> bulviniai blynai, arba tokia egzotika, kaip grikiai ir >> patiekalai i ju. Didiausia ir lietuvikaiusia egzotika, sakyciau, yra >> vedarai, bet usienieciui ju nesiulyciau. Apibendrinus, kad >> 'lietuvikas' maistas patiktu, reikia madaug atsivelgti i alies, kur >> usienietis gyvena, ypatumus ir jo asmenine gero skonio ir >> malonios aplinkos savoka. Ir jie tikrai nepastebes kad cepelinas ne toks, >> kaip pas kiniecius namuose :) >> >> PS. paklausiau usienietiko brangiausiojo, kokie lietuviki tautiniai >> patiekalai jam skaniausi. Atsakymas: alas, karbonadas, >> altibarciai, cilipica ir kalnapilio aisas >> >> "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message >> news:j7glr5$3er$1@trimpas.omnitel.net... >>> tai klausimas buvo ne kur cepu duoda, o kur jie valgomi ;) >>> >>> "Vytas (S)" wrote in message news:j7gl4p$2g9$1@trimpas.omnitel.net... >> >> >