Negaliu pasakyti, carpaccio į mano išsamiai įvairiais variantais išdegustuotų patiekalų skaičių neįeina :)) O bet tačiau, į orginalų carpaccio kaparėliai lyg ir nepriklauso.... Am 18.10.2011 19:16, schrieb shimtas kinieciu: > jo, ir karpacio su kapareleis aceit visai visaikitaip! ;) > > "Ruta" wrote in message news:j7jvkn$6t9$1@trimpas.omnitel.net... > > Nu ką aš žinau, man buvo esminis skonio skirtumas :) > > Am 18.10.2011 10:29, schrieb ALORA: >> o taip, tai neįtikėtinai skirtingas skirtumas :) Ypač todėl, kad >> kaparėliai - nacionalinis proisiškas augalas :) >> >> "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message >> news:j7i1lh$295$1@trimpas.omnitel.net... >>> Am 17.10.2011 14:55, schrieb ALORA: >>> >>> Aaa, nesakyk. Kažkas panašaus, bet ne tai. O esmė ne "baltam padaže", >>> o kaparėlių padaže. Jų sovietiniame racione su žiburiu rast nebuvo >>> galima... Prisiklausiau iš močiutės, kuri "originalų" patiekalą iš >>> Smetonos laikų gaminti mokėjo ir vis pasidejuodavo, kad nebeišeina, >>> nes nėra kaparėlių. Kai pirmą kartą paragavau originalą, skirtumą >>> supratau :) >> >> >