Mėsėdis :)) Kaip jau sakiau, nesu išdegustavus, taip kad kompetentingos nuomonės neturiu :) Bet man kaparėliai turi labai specifinį ir aiškų skonį, todėl galiu įsivaizduoti, kad "visai kitaip". Man kapar Am 19.10.2011 07:53, schrieb shimtas kinieciu: > nei priklauso nei nepriklauso. bet sake kad skonis aceit visaikitaip. > o mum tai vienodai, bile tik kad mesa skani butu ;) > > > "Ruta" wrote in message news:j7ko6e$13p$1@trimpas.omnitel.net... > > Negaliu pasakyti, carpaccio į mano išsamiai įvairiais variantais > išdegustuotų patiekalų skaičių neįeina :)) > > O bet tačiau, į orginalų carpaccio kaparėliai lyg ir nepriklauso.... > > Am 18.10.2011 19:16, schrieb shimtas kinieciu: >> jo, ir karpacio su kapareleis aceit visai visaikitaip! ;) >> >> "Ruta" wrote in message news:j7jvkn$6t9$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Nu ką aš žinau, man buvo esminis skonio skirtumas :) >> >> Am 18.10.2011 10:29, schrieb ALORA: >>> o taip, tai neįtikėtinai skirtingas skirtumas :) Ypač todėl, kad >>> kaparėliai - nacionalinis proisiškas augalas :) >>> >>> "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message >>> news:j7i1lh$295$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Am 17.10.2011 14:55, schrieb ALORA: >>>> >>>> Aaa, nesakyk. Kažkas panašaus, bet ne tai. O esmė ne "baltam padaže", >>>> o kaparėlių padaže. Jų sovietiniame racione su žiburiu rast nebuvo >>>> galima... Prisiklausiau iš močiutės, kuri "originalų" patiekalą iš >>>> Smetonos laikų gaminti mokėjo ir vis pasidejuodavo, kad nebeišeina, >>>> nes nėra kaparėlių. Kai pirmą kartą paragavau originalą, skirtumą >>>> supratau :) >>> >>> >> >