kas del terminu - tai jei rukymas "karstas" - tai galima tiesiai is rukyklos valgyti. Ir beje, kuo sviezesne, tuo skanesne (veliau, po menesio kito, karsto rukymo desros praranda dumu aromata, apkarsta riebalai etc - panasiai kaip su rukyta zuvim, tik ne taip greit). Tas negalioja jei kalba eina apie salto rukymo desras :) O saip per menesi, jei gerai padziunna, tai vytintos desros gaunasi, be jokio tai rukymo :) "Resolut" parašė naujienų news:ja53pc$7bs$1@trimpas.omnitel.net... Recepto nepasakysiu, pilnas ju internetas. Kaip ir visur- smulkmenos svarbiausia: 1. Prikimst reikia tvirtai. 2. Butinai 5-7 d. turi padziuti. 3. Labai gerai yra paslegti .4. Isrukius desras galima valgyt po 3-4 sav., geriau dar veliau. "Egyda" <dzikutis@takas.lt> wrote in message news:ja3eb6$eck$1@trimpas.omnitel.net... > laba vakara, > nugi uzsimaniau pasidaryti desros, gal atsirastu kas pasidalintu receptu ir gamybos technologija, > arba numestu kokia konkrecia\nuoseklia nuoruoda su visu eiliskumu, didzioji dalis mesos turetu > buti kiauliena. aciu.