Jeigu atsiras valganciu tas desras ir bus kur jas laikyti isrukytas, tai galima apsiimti daryti didesni kieki.Bet jei nesi isitikines,kad jos bus suvartotos,tai gal geriau yra nusipirkti is patikimu gamintoju (nebutinai valdisku).Taip sneku,nes ilga laika pats pirkdavau kiaule, pats ja dorodavau ir pats gamindavau visokius gerius,bet po kiek laiko priejau isvados,kad neapsimoka tuom uzsiimti,nes nesuvalgo mano seima netgi vidutinio 80-90 kg parsioko.O jeigu issilaiko tos desros ir kumpiukai per ziema,tai nebeskanus palieka. Bet pabandyti verta! "Egyda" parašė naujienų news:ja3eb6$eck$1@trimpas.omnitel.net... laba vakara, nugi uzsimaniau pasidaryti desros, gal atsirastu kas pasidalintu receptu ir gamybos technologija, arba numestu kokia konkrecia\nuoseklia nuoruoda su visu eiliskumu, didzioji dalis mesos turetu buti kiauliena. aciu.