Analogiska patirtis pas mane.90 kg pusparsis. Is ju ~30 kg perparduota draugams. Atejau i prota, kai po pusmecio pradejau tuos namudinius mesos gaminius ismetineti, nes nebevalgomi patapo. Tada paskaiciavau. Jei kas diena seima sues 1 kg kiaulienos, ta puskiauli vartosi 3 menesius . Diena dienon , po 1 kg kiaulienos. 3 menesius laikyti mesa saldiklyje , mano nuomone, mesos gadinimas. Apie rukytus gaminius isvis nesneku - juos laikyt reikia vesumoj- kamaroj, vesiam rusy. Mieste tai neimanoma- turiu patirties su perdziuvusiom, isvarvejusiais taukais desrom. p.s pas pazystamus uztikau tokia knyga. Kelis psl nufotkinau su telefu. Gal kam idomu "Povilas" wrote in message news:jae31c$gsp$1@trimpas.omnitel.net... Jeigu atsiras valganciu tas desras ir bus kur jas laikyti isrukytas, tai galima apsiimti daryti didesni kieki.Bet jei nesi isitikines,kad jos bus suvartotos,tai gal geriau yra nusipirkti is patikimu gamintoju (nebutinai valdisku).Taip sneku,nes ilga laika pats pirkdavau kiaule, pats ja dorodavau ir pats gamindavau visokius gerius,bet po kiek laiko priejau isvados,kad neapsimoka tuom uzsiimti,nes nesuvalgo mano seima netgi vidutinio 80-90 kg parsioko.O jeigu issilaiko tos desros ir kumpiukai per ziema,tai nebeskanus palieka. Bet pabandyti verta! "