Kopūstus statai troškintis (man asmeniškai labiau tinka rauginti ar bent jau maišyti rauginti / švieži). Šoninęs supjaustai ir kepini keptuvėj kad riebalai išsiskirtų ir pasidarytų spirgučiai. Tada sudedi pjaustytus svogūnus. Kai iškepa - suverti su visais taukais į kopūstus ir toliau troškini. Šonkaulius gali pakepinti (o gali ir nekeptinti) ir irgi meti pas kopūstus. Pridedi visokio aromatinio gėrio a-lia lauro lapai ir įvarūs pipirai. Jei reikia- pasūdai pagal skonį. Išsikepi bulves. Storėji.... :D Night formulated on penktadienis : > Turiu kopustu, turiu šonkauliuku, turiu šonines (kazkada dariau vien su > sonkauliais, tai sausoki gavosi - galvoju sikart dar sonines imesiu del > riebalu). Pasidalinkite savo "know how", bent jau kopustu receptais - su kuo, > kokioje temp, kiek laiiko ir t.t., nes sonkauliai - tai ka ten, pamarinuosiu > siek tiek ir imesiu kartu su kopusteliais. -- This is an automatic signature of MesNews. Site : http://www.mesnews.net