Tema: Re: Kaip kopūstus su šonkauliukais troškinti?
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2009-03-25 13:05:31
o bulves gal verceu virtos prie tokio patiekalo? vis mazeu riebeu ;0
"buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message
news:mn.cafc7d93d111731c.26571@gmx.net...
> Kopūstus statai troškintis (man asmeniškai labiau tinka rauginti ar bent
> jau maišyti rauginti / švieži).
> Šoninęs supjaustai ir kepini keptuvėj kad riebalai išsiskirtų ir
> pasidarytų spirgučiai. Tada sudedi pjaustytus svogūnus.
> Kai iškepa - suverti su visais taukais į kopūstus ir toliau troškini.
> Šonkaulius gali pakepinti (o gali ir nekeptinti) ir irgi meti pas
> kopūstus. Pridedi visokio aromatinio gėrio a-lia lauro lapai ir įvarūs
> pipirai. Jei reikia- pasūdai pagal skonį.
> Išsikepi bulves.
> Storėji....
> :D
>
>
>
> Night formulated on penktadienis :
>> Turiu kopustu, turiu šonkauliuku, turiu šonines (kazkada dariau vien su
>> sonkauliais, tai sausoki gavosi - galvoju sikart dar sonines imesiu del
>> riebalu). Pasidalinkite savo "know how", bent jau kopustu receptais - su
>> kuo, kokioje temp, kiek laiiko ir t.t., nes sonkauliai - tai ka ten,
>> pamarinuosiu siek tiek ir imesiu kartu su kopusteliais.
>
> --
> This is an automatic signature of MesNews.
> Site : http://www.mesnews.net
>
>